Пенчо Милков награди хандбалистите на ХК „Мартен - 67“ за поредица от успехи

0

Кметът на Община Русе Пенчо Милков награди юношите на ХК „Мартен - 67“ за тяхното отлично представяне през последните няколко месеца

Младежите получиха медали за успехите си, а старши треньорът им Илко Канатов бе награден с плакет „Заслужил треньор“ за отличната си работа през годините.

Вие сте един прекрасен пример как всяка минута, посветена на тренировките, бива възнаградена – не просто със спортен трофей, но и с любовта на публиката“, каза кметът. Той пожела на младежите да разнасят славата на своя отбор не само на родна почва, а и на чужда.

През годините клубът има редица успехи на национално ниво – два пъти е държавен шампион за подрастващи, шест пъти е вицешампион, като има и многократно завоювани бронзови отличия.

През 2022 г. състезателите на ХК „Мартен-67“ също се представят успешно. Юношите до 16 години заеха престижното четвърто място на Купа „България“, а Тодор Велев получи отличието „Най-добър вратар на Купа „България“. Те станаха втори и на Държавното първенство по хандбал в Каварна в края на май, където Никола Костадинов получи приза „Най-добър защитник на държавно първенство“.

Момичетата до 12 години взеха участие на Държавното първенство в Горна Оряховица на 16 и 17 юни, като се представиха на ниво и завоюваха бронзовите медали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари