Пазар „Мартен“ вече посреща своите клиенти

2

„Общински пазари” ЕООД – Русе за втора поредна година увеличава броя на обектите, които стопанисва с изграждането на пазар в град Мартен.

Трите нови търговски обекта се намират в общ модул и вече имат своите наематели. Магазините са проектирани така, че да бъдат удобни както за търговците, така и за клиентите. Разполагат с топлоизолация, автоматично LED осветление и интернет. Всеки от тях е с навес във фасадната част и площ от 20кв. м., до които достига много дневна светлина.

До момента дружеството не е имало обекти на това място и изграждането на пазар там дава възможност да е все по-близо хората от Мартен. Част от предвидената площ за новите магазини, е била заета от много стари ръждясали търговски маси, разполагани там в далечно минало, които не са представлявали интерес, за търговци и производители на селскостопанска продукция

Още в първите дни от откриването на пазара в Мартен повече от 100 местни жители са пазарували от обектите. Желанието на „Общински пазари“ ЕООД е производителите и търговците да имат по-добри условия да предлагат продукцията си, а клиентите да са по-близо до качествената храна. Ето защо, всяка година предприятието увеличава броя на търговските си обекти или модернизира вече съществуващите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари