Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Пътят от Мартен към малкото кръгово на Дунав мост е без осветление

0
Говорим за няколко крушки... или изгорял кабел. Все поправими неща.
Говорим за няколко крушки... или изгорял кабел. Все поправими неща. Снимка: Иван Белчев, фейсбук

Без нито една лампа от уличното осветление. Това е проблем, които може да донесе още жертви на пътя от Мартен към малкото кръгово преди Дунав мост.

Преди седмица и днес проверих ситуацията в този участък, и тя никак не е добра. Десетки ТИР-ове чакат своя ред на границата, шофьорите излизат на платното в тази тъмница, а колите профучават покрай тях.

Едно от задължителните промени трябва да е изискването за светлоотразителна жилетка при напускане на ТИР-а в този участък и полицията може да го наложи чрез контрол.

Общината да съдейства за решаване на проблема с осветлението, защото не искаме да чакаме поредната жертва тук, за да се задействат институциите.

Говорим за няколко крушки... или изгорял кабел. Все поправими неща.

Иван Белчев

(Автор: - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    3
    Ванката Забелчев
    Давай ванка ти си!
  • 3
    2
    Адми-менструацията на...
    Ко искате бря? Сега ВИ шибам, шибаната КЕКСоложка. Правиме футболен отбор, барабар с резервите и треньорите. Отборът на Нисофо е номер едно. Търсете ме във фцебуука, там съм диноноштно. ...Ваш Пилкоф, СЕКСлибийски гражданин, екс адвокат(щото сега съм НЕкадърник).
  • 5
    1
    hemoroida
    не безпокойте нереза, той още се учи как да бъде кмет
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари