Пациентка благодари на д-р Огнян Игнатов

20
Не е имало момент, в който той да не откликне на нейна болка
Не е имало момент, в който той да не откликне на нейна болка Снимка: TVN

Пациентка благодари на д-р Огнян Игнатов, началник на отделение Неврохирургия в УМБАЛ "Канев" - Русе.

71-годишна жена от Русе изрази своята дълбока благодарност към лекаря, от чиито грижи, внимание и компетентност за пореден път е възхитена.

Жената е с множество заболявания /неврином, ревматоиден артрит, хипертония/ и от години е "под крилото" на д-р Игнатов. Казва, че без негова помощ е загубена и го чувства като един от най-близките си хора. Не е имало момент, в който той да не откликне на нейна болка, да не отговори на въпрос, който я тревожи, да не я успокои...Поради усложненото здравословно състояние на пациентката, тя често трябвало да взема тежки решения, като при вземането им се осланяла най-вече на мнението на д-р Игнатов.

Сега, в условията на извънредно положение, на жената отново й се налага да постъпи в отделението по Неврохирургия, като естествено е притеснена от вероятността да се зарази с коронавирус. Но отново е посрещната от професионализма и топлотата на "своя лекар", благодарение на когото притесненията й изчезват. 

В отделението е невероятно чисто, спокойно, а медицинският персонал - отзивчив и внимателен. След като лечението на жената приключва, по препоръка на д-р Игнатов тя е преместена в отделение "Физикална и рехабилитационна медицина", където терапията й продължава.

Пациентката пожелава на д-р Игнатов крепко здраве и множество успехи!

Припомняме, че д-р Огнян Игнатов стана "Лекар на годината" през 2019-та, след като пациенти изпратиха своите номинации в негова подкрепа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари