Пътници от влака Варна - Русе закъсаха в нищото

0
Съветваме ви, когато решите да използвате БДЖ в жегите, да се запасите с повечко вода, че не се знае кога ще пристигнете до крайната ви точка
Съветваме ви, когато решите да използвате БДЖ в жегите, да се запасите с повечко вода, че не се знае кога ще пристигнете до крайната ви точка Снимка: БГНЕС / Архив

Бързият влак Варна - Русе закъснява с 2 часа.

Влакът е тръгнал по разписание в 18:15 часа и трябваше да пристигне в 22:23 ч., но се движи с приблизително 2 часа закъснение.

"Малко след като тръгнахме от Варна, някъде след 15-на минути, влака спря в нищото. Оказа се, че се е счупил локомотива. Вече повече от час и половина не помръдваме", алармира читател на Dunavmost.bg.

Аварията е отстранена и към 22:15 часа влаковата композиция е била на гара Висока поляна, вместо в 20:22 минути, както е по разписание. Това означава, че ако не се счупи отново нещо, то влака ще пристигне малко преди 00:30 часа на Централна гара в Русе.

Читателят допълни, че във влака се издържа на жегата, благодарение на това, че днес все пак температурите паднаха в сравнение с вчерашните над 40 градуса.

Съветваме ви, когато решите да използвате БДЖ в жегите, да се запасите с повечко вода, че не се знае кога ще пристигнете до крайната ви точка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари