Първи парламентарни патаклами заради Караянчева

5
Подмятания и суперлативи  по адрес на ПКП - "прекрасната кърджалийска представителка"
Подмятания и суперлативи по адрес на ПКП - "прекрасната кърджалийска представителка" Снимка: БГНЕС

Подмятания и суперлативи  по адрес на ПКП - "прекрасната кърджалийска представителка"

Със суперлативи по адрес на Цвета Караянчева започнаха предложенията за председател на Народното събрание. Като най-голяма политическа група от ГЕРБ представиха своята кандидатура, а Караянчева бе представена като ”човек с опит, променил статуквото в партийно-монолитния район като Кърджали”. Последваха подмятания.

След Десислава Атанасова на трибуната излезе Тошко Йорданов от "Има такъв народ", който представи кандидатурата на Трифоновата партия - Ива Митева-Рупчева, пише FrogNews.

"Уважаеми депутати, дано да направите хубаво сравнение с това, което ще кажа и това, което чухте за прекрасната кърджалийска представителка, с уважение”, заяви Йорданов.

"Нека това не служи за смокиново листо, прикриващо ужасите на управлението на Борисов. Бих искал да призова този титаничен интелект, да върнем гордостта на Кърджали за производството на специфични поцинковани изделия. Нашата група подкрепя предложението, направено от “Има такъв народ”, заяви адв. Николай Хаджигенов.

Думите му предизвикаха остри реакции от страна на депутатите от ГЕРБ. Вежди Рашидов се изказа по процедурата на водене, изрази възмущението си изказванията от трибуната и кой бил мутра.

"Не е честно. Ще линчуваме заедно мутрата, посочете я", посочи Рашидов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари