Първа версия за тежката катастрофа на булевард "Липник"

20

Младеж се бори за живота си след удар между две коли

Тежка катастрофа стана тази нощ на един от централните булеварди на Русе. 20-годишен младеж е приет в болница с множество наранявания.

По първоначална информация около 1:30 ч. тази нощ са се блъснали три автомобила малко след кръстовището на бул. "Липник" с ул. "Лозен планина". След удара единият от тях е излетял в съседното платно, пометени са и пътни знаци.

Освен екип на Спешна помощ, на място съдействие е оказал и екип на пожарната. Една от вероятните версии за произшествието е превишена скорост и отнето предимство, предава БНТ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    22
    до 21
    брях, при такива благинки що не си станал полицай, вместо да завиждаш?!? или пак така, да си начешем егото и да плюнем!
  • 1
    21
    До 7
    Задълженията на полицаите са ясни. Кой ги изпълнява, кой не - и това се вижда. А какви са благинките: + 40 дни платен годишен отпуск, т.е. работят 10 месеца в годината, а получават 12 заплати. + пари за дрехи. + държавата им плаща данъците и осигуровките ( и личните )!!! + след 25г стаж в системата се пенсионираш!!! + държават се грижи да не вземат малко пари. + това е една от малките професии, за които е достатъчно да си завършил средно и когато имаш връзки ставаш държавен служител на хранилка. + само в БГ полицаи да е 165см висок и 170кг, т.е. съмнявам се да може и 1 лицева и коремна преса да направи ( справка служители КАТ-Русе)....
  • 2
    20
    очевидец
    Младежа който 'бере душа' е жертва на джигит с голф, мислещ, че е на писта 'серес' и с висока скорост е заблудил преценката на пресичане през кръстовището, на пострадалия водач. Престъпника с голфа трябва да бъде съден за действията си!
  • 2
    19
    Niki
    Само малоумници останаха в най добрия град А живеене
  • 5
    18
    Анатоли Паришков
    Поредната жертва на среднощните гонки. Всяка нощ след 23 часа се започва. До към три...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари