"Паркстрой" ще изгради системи за поливане на новите насаждения от цветя и лавандула

0
Това обяви в отчета на администрацията за седмицата кметът на Русе
Това обяви в отчета на администрацията за седмицата кметът на Русе

Нека пазим града си чист и да използваме по предназначение контейнерите за строителни отпадъци, апелира русенският кмет

"Тази седмица започна кампанията за безвъзмездно извозване на строителни отпадъци от домакинствата в Русе. На разположение са 15 контейнера в различните квартали", припомни Пенчо Милков във Фейсбук.  

"Нека пазим града си чист и да ги използваме по предназначение. Имайте предвид, че при смесването им с отпадъци от бита, мебели и друго, различно от посоченото, те няма да бъдат оползотворени и ще ги откарват директно на регионалното депо". 

Ето какво сподели още Милков от общинската работа през седмицата:

"И още от тази седмица - над 7 хиляди стръка многогодишни цветя и лавандула бяха засадени в опустелите тревни площи в различни части на Русе. Възложихме на ДЗЗД „Паркстрой“ изграждането на поливни системи, които да ги поддържат зелени през горещините.

Започна подготовката за цялостното асфалтиране на паркинга и подхода към блок „82“ в кв. Здравец.

Продължават и ремонтите на Детска ясла №9 и №4, където предстои да бъдат реновирани спални, занимални, детска трапезария и умивалня.

В редовния ни отчет можете да видите всичко по-важно от последните дни - https://bit.ly/otchet_8_12_08"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    2
    Мръсотия
    Незнам кой ръководи Паркстрой но спешно трябва да бъде сменен. По-зле не помня да е било И стига с тези реклами. Виждаме по улицата какво е.
  • 5
    1
    Бай Пенчо...
    Кмете, размърдай си гъза и се разходи по "Александровска", след "Тетевен", да видиш цветята в саксиите по стълбовете, които имат и поливна система - то цветя няма, но плевели колкото искаш. Ами буренясалите рози на Розариума в Парка на младежта. Не знам на коя фирма плащате за несвършена работа, бай Пенчо, но като данъкоплатец си искам парите. По-скоро да ти свършва мандата, защото излезе по-голям боклук от предишния кмет Стоилов. Това е - градът ни не може да случи на кмет...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари