Пак го изтърваха ...

3
Бившият Плювналиев е направо турбопсиходесен
Бившият Плювналиев е направо турбопсиходесен Снимка: БГНЕС

Нежната половина от семейството на Деси Банова отново го изтърваха и той хукна по медиите да кърти мивки. Имам усещането, че всеки път, когато в политиката се включи Президентът Радев или произнесе реч, бившата Първа п...а на държавата истерясва и търчи като изоглавен по медиите да си споделя мъката.

Направило ми е впечатление, че когато трябва да се плюе Русия, то се подбират лица с явни ментални и душевни отклонения, наричани по народному психодесни. Та бившият Плювналиев е направо турбопсиходесен.

Плювналиев съжалявал руснаците заради Путин. Ама пропусна да изрази потрес от това, че българите ни управлява един прост цървул вече 13 години, та чак ни е срам да си признаем откъде сме. Освен това, Първата п...а на държавата бил възмутен, че в Русия имало корупция.

Без да подценявам руснаците, Путин и цялото руско правителство са като бойскаути в Джурасик парк в сравнение дори с най-дребния герберастки кмет и могат само да му дишат праха и да завиждат на техники и схеми на крадене. Който си го може, си го може. Вероятно от скромност не е споменал Плювналиев, че оглавяваме класацията и отвяваме конкуренцията за най-корумпирана държава в ЕС, Европа и Северното полукълбо.

Очаквам във връзка с указанията от Козяк, по медиите да плъзнат като зловонни миазми и Сюлейман Паси, Ленче-Кремче, генералисимус Събев и прочие подлоги на Мустафата, за да ни обясняват, как американските войски идват да ни пазят от лошите руснаци, как ще разположат едни спокойни ядрени ракети в България - за наше добро, естествено, и как, когато остане мазно петно от Родината ни, ще ни споменават с добро....известно време!

Господи, спаси ни от дебилите и националните предатели! За такива като тоя трябва да се намери някакво кардинално решение! Защото са вредни!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари