Отварят гроба на Наим Сюлейманоглу

1

Ще бъде отворен за ексхумация гробът на легендарния щангист Наим Сюлейманоглу, който почина през ноември миналата година.

Целта е да бъдат взети проби за ДНК-анализ за доказване бащинството на първородната дъщеря на покойния щангист Секаи Мори, която живее в Япония. Секаи, която е първата от четирите дъщери на покойния щангист, заведе дело за доказване на бащинство. Това стана след като близки на Наим Сюлейманоглу огласиха, че преди да почине, той е поискал да намерят Секаи Мори и тя да получи полагащата й се част от наследството като негова дъщеря, пише БТА.

Близки на Наим чрез турското посолство в Токио откриха Секаи Мори в Япония. По техни данни японската дъщеря е завела дело за доказване на бащинството. В рамките на делото днес предстои да бъде отворен гробът за ексхумацията. Сутринта полицейски кордон огради гроба на щангиста и не допускаше никого освен лицата, които имат разрешение от турския съд. Неотдавна две от дъщерите на Наим - Есин и Сезин, в интервю пред турска медия бяха заявили, че са силно обезпокоени от ексхумацията, както и че няма да присъстват.

Източник: БТА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари