Отново някой друг обиждал от името на Красен Кралев във "Фейсбук"

0

Министърът на спорта Красен Кралев не е публикувал обиден коментар под снимка във "Фейсбук".

Това заявиха от министерството (ММС) пред "Дневник" в отговор на въпроси, свързани появила се реакция от официалния профил на министъра под снимка от протестите, на която са няколко души, сред които лидерите на "Демократична България" Христо Иванов и Атанас Атанасов, тези на Зелените - Владислав Панев и Борислав Сандов, политологът Евгений Дайнов и други.

В понеделник вечерта в социалната мрежа се споделяха снимки, показващи коментарите от профилите на депутата от ГЕРБ Десислава Атанасова и на Кралев. От тях се разбира, че под снимката от протеста Атанасова е написала: "Краварката е в левия ъгъл" (популярен рекламен слоуган на масло), а веднага след това е коментарът от профила на Кралев: "А педалите са навсякъде" (с емотикон усмивка).

Кой е писал от името на спортния министър - от ведомството не знаят, но казват, че ще направят проверка.

Но няма и никакви следи, Кралев да се е извинил за реакцията от негово име.

Това е втори подобен случай с профила на Кралев за последния месец. В средата на юли министърът отново понесе критики, след като от негово име във "Фейсбук" се появиха обиди на "червен боклук" и "грозен трол". Тогава от ММС отговориха, че Кралев сам пише своите публикации, но в коментарите отговарят негови сътрудници.

В момента на профила на Кралев, който има отметка за удостоверение, че е официален, стои публикация, в която е споделен материал на tribune.bg, свързан с темата за Христо Иванов и "обаждането на Маджо". Към линка Кралев пише: "Жалки и смешни хора".

Преди време премиерът Бойко Борисов забрани на правосъдния министър Данаил Кирилов да пише в социалната мрежа след негова публикация, в която атакува Христо Иванов и го обижда на "СпонджБоб Квадратните гащи".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари