Отлагат срещата на русенци с ВиК фирмите

0
Причината е внезапната кончина на управителя на ВиК Сава Савов
Причината е внезапната кончина на управителя на ВиК Сава Савов Снимка: Dunavmost

Срещата на русенци с изпълнителите по "Водния цикъл" се отлага за четвъртък, 7 юли

Поради внезапната кончина на управителя на ВиК ООД-Русе инж. Сава Савов Община Русе уведомява гражданите, че предвидената за 4 юли, понеделник, среща с представители на възложителя и изпълнителите по "Водния цикъл", се отлага.

Тя ще се проведе в четвъртък, 7 юли, от 18 ч. в Пленарна зала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Джо Байдън
    Не е виновен този,който го е привикал.всеки трябва да може да си носи отговорността.щом е имал здравословни проблеми е трябвало да освободи поста си и ако останалата паплач си мисли че ще си измие ръцете с вече покойния господин се е объркал.Бог да прости
  • 1
    2
    Асен
    До "русенец" Силни думи и ако е вярно - възмездието ще настигне невярващите в бога !
  • 0
    1
    русенец
    Сега се попитайте защо толкова бързаше Савата да се прибере в Русе и това ли доведе до преждевременната му кончина ? #Кой го привика да е задължително на 04.07.2022 год. в Русе ? На кого ще тежи отговорността и божието наказание за това ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари