Отлагат депортацията на Джокович, правителството иска арест за тенисиста

0
Тенисистът ще се яви пред властите в събота сутринта
Тенисистът ще се яви пред властите в събота сутринта Снимка: GettyImages / архив

Тенисистът ще се яви пред властите в събота сутринта

Австралийското правителство отправи искане за задържане на Новак Джокович, след като анулира за втори път визата на световния номер 1, съобщи правителствен адвокат в извънредно изслушване.

Сърбинът ще бъде задържан в хотел, с изключение на посещението си на онлайн изслушване в съда в адвокатската му кантора, където ще бъдат и ръководни лица от граничните власти, поясни адвокат Стивън Лойд, цитиран от БГНЕС.

Междувременно стана ясно, че случаят на Джокович е отведен във Федералния съд на Австралия.

Световният номер 1 напусна необичайно тренировката си тази сутрин половин час след началото й. Той се бори за десета титла от Австралия и рекордна 21-а от Големия шлем, като беше изтеглен на жребия в четвъртък срещу сънародника си Миомир Кецманович.

Участието му в първия за годината турнир от Големия шлем е под въпрос, като се очаква в крайна сметка да бъде депортиран от страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    RUSENKA
    ТИПИЧНО ПО БАЛКАНСКИ.ЕЙ ТАКА ДА СИ НАПРАВИ ФАЛШИФ СЕРТИФИКАТ,ДА АМА НЕ НА ОНИЯ ДЕТО ГИ МИСЛЯТ ЗА ГЛУПАВИ НЕ ИМ МИНАВАТ НАШИТЕ НОМЕРА.ДА ГО ПРИБЕРАТ ЗА МАЛКО,СИГУРНО НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА ЛОШО В ТЕХНИТЕ ПАНДИЗИ.БЕЛКМ СИ ВЗЕМЕ УРОК.
  • 4
    4
    до 3
    Даскале, Австралия не е Булгаристан и там законите са над "първенците". Проявяваш типично балканско мислене. Жалко, защото не си тъп.
  • -4
    3
    daskal
    Абе на всички първенства оттук нататък за победители да се обявяват предварително тези, които имат най-много ваксини.
  • 5
    2
    Бивш фен
    Много се изложи това српско мекере! Голям тенесист, но мнооого малък като човек.
  • 2
    1
    Пандисчия
    Дали са му приготвили оранжевия гащеризон?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари