Откриха шести филиал на Медицински център „Медика експерт“ в Русе

1

Откриха с водосвет шести филиал на Медицински център „Медика експерт“.

С водосвет беше официално открит днес шести филиал на Медицински центърМедика експерт“ в Русе. Той е разположен на първия етаж в сградата на бившата Транспортна болница на улица „Славянска“ 2а. Центърът е изграден на територията на някогашната физиотерапия в сградата, която не работи от години поради липса на кадри.

„Мястото съвсем не е избрано случайно, тъй като до момента централната градска част не осигуряваше на пациентите удобно място, където да се подложат на възстановителни процедури“, коментира собственикът на Лечебни заведения „Медика“ доц. д-р Кирил Панайотов.

Центърът ще предлага на своите пациенти пълният набор от оздравителни процедури. Помещенията са оборудвани с апаратура за възстановяване, рехабилитация и физиотерапия. Сектор Физиотерапия е оборудван с апаратура за електролечение (високочестотни, нискочестотни, средночестотни токове), ултразвук, магнитотерапия, лазертерапия и светолечение (солукс и кварц), е в сектор „Кинезитерапия“ са изградени клетка на Роше – с пособията за суспенсотерапия и пулитерапия, шведска стена, и са осигурени уреди за активна рехабилитация и механотерапия. В Медицински центърМедика експерт“ се предлага и лечебна физкултура, която е подходяща както към възрастните, така и към децата.

Опитният екип от лекар - физиотерапевт и двама кинезитерапевти, чрез широкият набор от процедури ще помагат на пациентите при възстановяване след травми, остри и хронични заболявания на опорно-двигателния апарат и нервната система.

Медицински центърМедика експерт“ работи със Здравната каса, но е изготвена ценова листа за процедурите и за неосигурени пациенти. Центърът ще работи всеки делничен ден от 8:00 до 17:00 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари