Откриха Мартин Георгиев

2
Студентът е в София
Студентът е в София Снимка: Фейсбук

Студентът е в София

20-годишният студент Мартин Георгиев, който изчезна на 25 януари, е открит в София. Това съобщи майка му София Георгиева, цитирана от bTV.

Младежът бе в неизвестност от сряда вечерта. Тогава трябва да се е качил във влака от Пловдив за Стара Загора, където е студунт по ветеринарна медицина. Трябвало е на следващия ден да се яви на изпит, но не е видян нито на изпита, нито в общежитието.

Мартин беше обявен за национално издирване.

Мартин Георгиев е открит днес от полицаи на софийската централна града. Все още не е ясно какво е състоянието му, но е проведен разговор с него от разследващите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Транспортна полиция - респект!
    На Централна гара София е бившата Транспортна полиция, т. нар. "Желязна полиция", която през 2014 г. беше закрита от тогавашния министър Цветлин Йовчев, екслужител от ДС. Ликвидираха с цел, безхаберно, Транспортна полиция - най-ефективната полиция с над 120 годишна история по охраната на железопътния и воден транспорт в България. С Указ № 68 от 16.12.1889 г. на Княз Александър Батемберг се приема Закон за полицията на железните пътища в Княжество България, с който се обособява полицейско звено имащо за задача да охранява железопътния транспорт у нас. Новосъздаденото звено се поставя под ръководството и контрола на “Дирекция на железните пътища”, която е в структурата на Министерството на транспорта. Светлозар Лазаров - бивш главен секретар на МВР, обявява, че за 5 ЖП-възела, които са стратегически обекти от значение за наионалната сигурност и това са София, Пловдив, Варна, Горна Оряховица и Русе, а Транспортна полиция си преструктурира дейността в жандармерията и реално тези жп-възли ще се охраняват от жандармерийски части. Съкращават една голяма част от действащия професионален състав на Транспорна полиция, докато останалата превръщат в "туристическа" - командировка, след командировка по баири и паланки ... С раничката на гърба - "Здравей, наряд! През ден - наряд!".
  • 4
    1
    123
    ходил е да го шибат. а цялата страна става луда да го мисли. д'еба и малкия швестер, загубил се бил.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари