Откриха IV-тото издание на Автосалон Русе

0

Днес, на паркинга пред „Метро“ кметът Пламен Стоилов откри IV-тото издание на Автосалон Русе, което ще продължи до 5 юни.

Организатори на събитието са  Сдружение „Сервизи за качество в автомобилния ремонт“. На откриването присъства и директорът на дирекция „Обществен ред и сигурност“ Спасимир Димитров.

Кметът на Община Русе поздрави всички присъстващи по повод традиционното вече провеждане на автомобилното изложение. Автосалон Русе е важна част от събитийния календар на града, защото дунавската столица на България го заслужава. Вярвам в успеха и на тазгодишното издание, което по своите мащаби е още по-голямо от предходните“ – каза г-н Стоилов.

По време на Автосалон Русе бяха представени 21 марки автомобили и мотопеди, сред които „Пежо“, „Мерцедес“, „БМВ“, „Нисан“, „Фолксваген“, „Рено“, „Дачия“, „Киа“, „Субару“, „Сузуки“, „Мицубиши“, „Грейт Уол“, „Опел“, „Ситроен“, „Тойота“, и „Ивеко“.  Входът е свободен, а организаторите са предвидили и томболи – дневни и за голямата награда, която ще зарадва един от посетителите с четири автомобилни гуми.

В изложението ще участват и фирми за продажби на авточасти и аксесоари, шофьорски школи и представители на застрахователя „Алианц“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари