Откраднаха автомобил от двора на автосервиз в "Чародейка"

3
Полицията разследва и друг случай, при който автомобил на Текето е бил буквално "разчастен"
Полицията разследва и друг случай, при който автомобил на Текето е бил буквално "разчастен"

Служители на Второ РУ изясняват сигнал за изчезнал автомобил

Според подадената в полицията информация, за времето от 09:00 часа на 14 януари до 19:00 часа на 15 януари, въпросното превозно средство с марка „Форд Транзит“ е било противозаконно отнето от района на кв. „Чародейка“.  Колата е била паркирана в двора на сервиз. Нанесената е щета е заявена на стойност около 2000 лв. По случая е образувано досъдебно производство.

Полицията разследва и сигнал за нанесени щети по лек автомобил. В ОДМВР – Русе е било сигнализирано, че в с. Николово, в района на лесопарка „Липник“, до езерото е била нанесена щета на лек автомобил „Сеат Ибиза“ с русенска регистрация, собственост на мъж от Русе. Автомобилът е бил открит с разбити стъкла на вратите и задния капак, освен това с демонтирани гуми, оставени близо до него. Заявените щети са на стойност за около 1000 лв. Случаят се разследва, като е извършен оглед на местопроизшествие и е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ, за престъпление по чл.216, ал.1 от НК.

Във Второ РУ разследват пътен инцидент с лек автомобил „Рено“ на пътя Тетово – Смирненски. На 17 януари около 07:10 часа в ОДМВР - Русе е подаден сигнал за настъпило ПТП на път RSE 1135 / с. Тетово - с. Смирненски, в землището на с. Тетово, с лек автомобил марка "Рено", модел "Сценик". При отиване на място служители на сектор "Пътна полиция" установяват лекия автомобил, като е изяснено, че е собственост на мъж от Русе. След като полицаите са се свързали със стопанина на колата, той заявил, че автомобилът е бил паркиран пред дома му до предната вечер и не знае нищо за това, че го няма. Колата е била открита с леко отворени врати и счупени предна броня и ляв преден калник, както и счупено стъкло на лява предна врата в десен банкет на пътя. При извършения оглед на местопроизшествие се е установило, че няма следи от взломяване по ключалките. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ за извършено престъпление по чл. 346 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари