От ГЕРБ са доволни от смяната на културния министър

0
От БСП пък не очакват нищо ново от служебния кабинет
От БСП пък не очакват нищо ново от служебния кабинет Снимка: БТА

От БСП пък не очакват нищо ново от служебния кабинет

Радваме се, че служебният културен министър е сменен, защото имаме 0 работа от неговата страна по ПВУ”, това заяви Тома Биков от ГЕРБ, в кулоарите на парламента, предаде БГНЕС.

Очакваме подготовка на изборите от страна на служебния кабинет, за да може вече 49-то НС да бъде работещо”, коментира още Биков.

От БСП пък не очакват нищо ново от служебния кабинет. "В социалния аспект мога да кажа, че той се е провалил", заяви Георги Гьоков от БСП в кулоарите на вече закрития 48-ми парламент.

Ние бяхме най-диалогичната партия, силно се надявам да получим по-голяма подкрепа след изборите, защото няма логика да показвал резултати и да имаш по-малък процент подкрепа”, заяви още Гьоков.

Днес президентът издаде указ за назначаването на новия служебен кабинет, чийто състав е същия като предходния, с изключение на министъра на културата. На поста вместо досегашния Велислав Минеков е назначен диригентът Найден Тодоров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Trend
    Тях пък никой не ги пита,но за да не ги забравим,те да си го кажат!!! Тътразулници долни!!!
  • 6
    1
    Николай
    И защо само културния министър? А министъра на икономиката с неговите гафове не го смениха.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари