Остри реплики във Facebook разпалиха напрежение между кабинета и президентството

2
Коментар от самия президент Румен Радев към този момент няма
Коментар от самия президент Румен Радев към този момент няма Видео: NOVA

Пореден епизод от напрежението между кабинета в оставка и президентската институция.

Във Facebook говорителят на кабинета "Петков" Лена Бориславова определи Румен Радев като "политик от миналото". В отговор- главният секретар на президента Димитър Стоянов написа, че политикът на новото време се оказал “политик без време”, предава NOVA.

С пост във Facebook късно в петък началникът на кабинета на премиера - Лена Бориславова, прави дълга равносметка по часове на отминаващия 1-ви юли. Случилото се в 17 часа, когато президентът Румен Радев официално връчи мандат на "Продължаваме промяната", Бориславова описа така:”17:00 Мандат. Политик от миналото подава папка. Отговорност. Бъдеще. "

Въпреки че не е назовано името на Румен Радев, от поста става ясно, че именно той е наречен политик от миналото. В същия пост Лена Бориславова дава обратното определение за премиера в оставка Петков, който в следобедните часове инспектира междусистемната газова връзка Гърция-България .

"14:10 На вододел. Газова връзка в Нова Загора. Истинска Диверсификация. Политикът на новото време".

Отново във Facebook дойде и отговорът на президентската институция. Главният секретар на президента Димитър Стоянов нарече поста на Бориславова "напудрен". И без да назовава имена допълни: „Политикът от новото време се оказа след 6 месеца политик без време. Определеният за политик на миналото комай ще връчва пак папки с мандати наесен. Този път кой ли ще я получи? Някой нов случайник, пресякъл два пъти коридорите на властта или вдигнал плакат, че не се страхува?"

Стоянов завършва поста си с думите: "светло бъдеще с лъжи не се гради! Дано да греша....".

Коментар от самия президент Румен Радев към този момент няма.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    @Истината
    Коментарът Ви ми напомня за един случай. Имах жалба в полицията за хвърлени боклуци на пътя, като отидох да давам обяснения, взеха да ми се святкат насреща, че щели да се излагат с тия боклуци. Само че, ако се погледне в другите държава – Англия, Германия ... няма такова нещо - нахвърлени навсякъде боклуци. Глобите също са доста солени. Тука обаче почват – щели да се излагат ... Иначе по темата – написала е някакви работи – да си носи отговорността. ПП почна да копира ГЕРБ – гони дипломати, като цяло с тези енерго-носители трябваше да се предприемат други мерки. Също има слухове за договори,комисионни с доставки на газ от САЩ и други. Президентската институция да не се прави на света-вода ненапита. По много проблеми можеше да предприеме реални действия. Тука говорят за балансирана политика към РФ, като отидат по Полша. Чехия ... – приказват други работи. Да не говорим за проблемите с фирмите на тези държави. Да ни е честито на всички поредното увеличаване цената на тока от 1 Юли - ЕНЕРГО-ПРО - +5%, само, че тая явно го е пропуснала в списъкът и.
  • 10
    1
    Истината е
    че Лена тотално за пореден път се изложи. С този "дневник" на 1-ви юли стана меко казано смешна. И друго освен съжаление не предизвика. Все едно чета лексикона на 12 годишна. И това ми било политик....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари