Оставиха за постоянно в ареста мъж, заплашил с убийство кмет на село

0
Той е обвинен за извършването на общо три престъпления
Той е обвинен за извършването на общо три престъпления Снимка: Кметство Баница

Той е обвинен за извършването на общо три престъпления

Районен съд - Враца постанови най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо И.П., който заплаши с убийство кмета на врачанското село Баница, съобщиха от Съдебната палата.

Мъжът е обвинен от Районна прокуратура-Враца за извършването на три престъпления - хулиганство, съпроводено със съпротива срещу орган на властта при изпълнение на задълженията му по опазване на обществения ред, и закани с убийство, една от които срещу длъжностно лице при и по повод изпълнение на службата му. Според врачанския съд е налице обосновано подозрение за съпричастността И.П. към престъплението, в което е обвинен, както и че съществува опасността той да извърши престъпление.

Определението на Районен съд-Враца може да се обжалва и протестира в тридневен срок пред Окръжния съд, се уточнява в съобщението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари