Осман Октай: Кирил и Асен ще платят много висока цена

3
Осман Октай коментира договорките за правителство между ПП-ДБ и ГЕРБ
Осман Октай коментира договорките за правителство между ПП-ДБ и ГЕРБ

Осман Октай коментира договорките за правителство между ПП-ДБ и ГЕРБ

Ако съм на мястото на Кирил и Асен, бих им предложил да им дам областни управители с това правителство - Видин, Перник, Кюстендил, Монтана, Враца, а не Пловдив, София, големите области".

Така политическият анализатор Осман Октай коментира договорките за правителство между ПП-ДБ и ГЕРБ и евентуалните обещания, които си разменят по между си лидерите на партиите, предаде Actualno.com.

"Разбирате ли колко е мръсна тази политическа игра? Това се опитвам да говоря през цялото време. И ще ви кажа: Кирил и Асен ще платят много висока цена за това, което поемат сега като посока. При един провал винаги някой трябва да поеме такава отговорност. Някой трябва да заложи главата си на дръвника с цел развитието на държавата - парламентът да работи, законите да се приемат, да се организират всички контролни органи на държавата, да се избере нов състав на ВСС", категоричен е той.

"Във ВСС, за да няма партийни квоти, както се предлагаха хора на задкулисието, аз бих предложил при старта за процедурите за избор на нови членове на ВСС и други ключови органи, БНБ, КЗК и др., да се тръгне с нова, нестандартна процедура за промяна - обществените граждански организации да предлагат за едно място поне трима авторитетни личности и те да бъдат изслушвани публично, гласувани в парламента и да не са зависими нито от задкулисието, нито от някои партийни лидери", допълни Октай.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари