Още една държава започва разследване срещу Джокович

0
Властите в Испания започват разследване срещу световния №1 в тениса Новак Джокович
Властите в Испания започват разследване срещу световния №1 в тениса Новак Джокович Снимка: Getty images

Местните власти искат да разберат дали неваксинираният сърбин е влязъл в Испания нелегално

Властите в Испания започват разследване срещу световния №1 в тениса Новак Джокович, съобщи радио Cadena COPE. Местните власти искат да разберат дали неваксинираният сърбин е влязъл в страната нелегално в края на декември, пише gong.bg.

Ноле обясни какво е правил в дните около 16 декември, когато даде положителна проба за коронавирус. Въпреки това обаче той замина за Испания на Коледа.

Именно това пътуване се превърна в причина австралийските власти да анулират визата му. Причината е, че той не е упоменал, че е бил в трета страна, преди да пристигне в Мелбърн.

По-рано днес премиерът на Австралия Скот Морисън заяви, че решението за повторно анулиране на визата на сръбския тенисист Новак Джокович все още може да бъде взето от федералния министър на имиграцията. Това съобщи ръководителят на австралийското правителство в четвъртък на онлайн брифинг в Канбера.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари