Още един Фончо: 13-годишен хлапак шофира из Ловешко

0
От две седмици момчето го няма в час, потвърди ръководството на местното учебно заведение
От две седмици момчето го няма в час, потвърди ръководството на местното учебно заведение Видео: NOVA

Клипът е публикуван в профил на малолетния младеж в социалните мрежи

Година след като избухна скандала с 10-годишното момче от Пещера, което шофираше джип и стана известно с прозвището Фончо Тариката – ново видео разбуни социалните мрежи с непълнолетен зад волана.

13-годишно момче публикува в социалните мрежи клип, на който се вижда как детето шофира автомобил в ловешкото село Дерманци, разкрива NOVA. Преди ден клипът е публикуван в профила на малолетния младеж.

„За първи път виждам този клип. Шокирана съм, че непълнолетни лица шофират по улиците на село Дерманци”, заяви кметът на селото Галина Спасова.

Екип на телевизията се опита да намери момчето и семейството му. От тях няма и следа в Дерманци. Оказва се, че момчето го няма нито у дома му, нито в училището, където е в шести клас. От две седмици го няма в час, потвърди ръководството на местното учебно заведение.

„В момента е в Испания след подадена молба от майката”, каза Петя Кръстева – директор на училището в село Дерманци.

Това, че екипът на NOVA се интересува точно от това момче и родителите му не учуди преподавателите му. „От малък е проблемен. Доста е агресивен спрямо своите съученици. Водени са много разговори с Комисията по противообществени прояви. Водени са разговори и с родителите му, които се затрудняват да овладеят неговата агресия”, каза още Кръстева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Русе
    Типично за "индиийите" в БГ. Жалко, много жалко, но това е бъдещето ...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари