Още 42 000 лева са нужни за лечението на Лидия от Русе

0
44-годишната майка на 13-годишно момче страда от множествена склероза и медиците дават надежда, че състоянието ѝ ще се подобри, ако се приложи специфична терапия
44-годишната майка на 13-годишно момче страда от множествена склероза и медиците дават надежда, че състоянието ѝ ще се подобри, ако се приложи специфична терапия Снимка: Фейсбук

Още 42 000 лева са необходими, за да може русенката Лидия Лечева – Господинова да замине за лечение в Москва

44-годишната майка на 13-годишно момче страда от множествена склероза и медиците дават надежда, че състоянието ѝ ще се подобри, ако се приложи специфичната терапия, припомня Монитор .

Дарителската кампания в нейна подкрепа започна през ноември м.г. и до момента е събрана повече от половината от необходимата сума, която е 100 000 лева – за лечението и престоя в Клиниката по хематология на Националния медицински център „Пирогов“ в руската столица. Лечението е комбинация между химиотерапия и трансплантация на стволови клетки и се прилага още на няколко места в света.

Лидия се бори с болестта от 2001 година, когато се появили първите симптоми. В началото състоянието ѝ не било тревожно и младата жена създала семейство и родила дете. С годините болестта постепенно започнала да прогресира, а самостоятелното придвижване да става все по-невъзможно. Сега Лидия се придвижва със скутер.

Който има възможност, може да помогне на Лидия, като внесе средства по дарителската ѝ сметка:

IBAN: BG42 RZBB 9155 1011 3584 67

BIC (SWIFT): RZBBBGSF

Банка: Райфайзенбанк

Титуляр: Лидия Лечева-Господинова

Основание: Дарение

Има възможност за дарения чрез PayPal: [email protected]

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари