Орлин Георгиев: Всеки ден стоим и чакаме да се намери този убиец

15
Нов протест готвят близките на пешеходеца от Русе
Нов протест готвят близките на пешеходеца от Русе

Нов протест готвят близките на пешеходеца от Русе, загинал след удар от неизвестен автомобил.

Представители на семейството се срещнаха днес с окръжния прокурор Георги Георгиев, за да се информират за хода на разследването, но не са удовлетворени от резултатите, предаде Русе Медиа.

Срещата бе организирана по инициатива на прокуратурата след вчерашния протест пред Съдебната палата. Близките на 41-годишния Пламен Младенов, който бе блъснат на улицата и почина в болницата, настояват органите на реда да намерят виновника. До момента единствено е известно, че инцидентът е предизвикан от червен автомобил, който е избягал от местопроизшествието.

„Казаха ни, че щели да бъдат по-активни, но нямаме вяра, защото е минало повече от две седмици. Казаха също, че трябва и ние да помагаме. Ами нека да дадат тогава и на нас униформи, защото мен, като ме видят на магазина искам камери, никой няма да ми ги предостави. Всеки ще иска полиция да дойде. Въпросът е кога ще е тая повече активност, не е просто всеки ден да стоим и да чакаме да се намери този убиец. На нас това не ни стига, ние си искаме справедливост“, сподели сред срещата племенникът на загиналия Орлин Георгиев.

Хората от квартал „Родина“, където е станал инцидентът, настояват да се обезопаси кръговото кръстовище в района, тъй като там редовно стават произшествия и се кара с висока скорост.

Семейството и близките на Пламен са категорични, че ще продължат с протестите. Следващият ще бъде на местопроизшествието, където бе ударен пешеходецът, и засега е планиран за събота следобед.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари