Опожареният джип на обирджиите е с фалшиви номера

0
Проверяват се няколко версии по случая, включително и дали има замесен вътрешен човек
Проверяват се няколко версии по случая, включително и дали има замесен вътрешен човек Видео: bTV

Проверяват се няколко версии по случая, включително и дали има замесен вътрешен човек

Намериха изгорял джипа, с който са избягали извършителите на грабежа в Перник. Колата е открита над пернишкия квартал „Църква“, в близост до магистрала „Струма“ или на около 10 км от мястото на въоръжения грабеж.

Колата е черна и с фалшиви номера. Не ясна собствеността ѝ, автомобилът е иззет от полицията и му се правят експертизи, информира bTV.

Междувременно охранителната фирма, чийто инкасо автомобил беше ограбен, обявиха, че съдействат на разследването и техният екип е станал жертва на организирана престъпна група, която се състои от тежък криминален контингент – четирима или петима души.

Обявена е и награда от 200 хил. лв. срещу информация за извършителите. Прецизно, бързо и тихо - така са действали четиримата обирджии в Перник.

Прецизно, бързо и тихо - така са действали четиримата обирджии в Перник. От охранителната фирма посочиха, че от тяхна страна са спазени всички процедури за безопасност и не намират пропуски.

Не допускат вътрешен човек да е замесен, защото периодично ги тестват. Компанията дава за награда 1/5 от задигната сума, но само за достоверна информация.

Грабежът е станал посред бял ден, малко след като касите. „На всички ни е ясно, че този инцидент няма как да е със случайно възникване или случаен характер. Това очевидно е внимателно планиран инцидент“, коментира зам.-кметът на Перник Стефан Кръстев.

След грабежа нападателите бягат, а после заличават следите. Пълната с оборотни пари кола на инкасото била паркирана извън обсега на камерите. Хората от квартала казват, че нито са чули, нито са видели нападателите.

Проверяват се няколко версии по случая, включително и дали има замесен вътрешен човек.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари