Опечалени близки събират пари да върнат у дома тялото на загиналия в Германия футболист

1

Роднини и приятели събират средства, за да върнат у нас тялото на загиналия в адската катастрофа в Германия футболист на „Бойчиновци“ Денис Деков, научихме от агенция BulNews.  

Близки на момчето искат то да бъде погребано в родното си място. За целта обаче са нужни 7 000 лева, които да покрият разходите по транспортирането на тленните му останки до България. Почерненото семейство не разполага с тази сума и се обръща за помощ към хората. 

Молим всеки, който има възможност да помогне да върнем Денис у дома“, апелират опечалените близки

Вече има поставени кутии за дарения в село Владимирово. Жителите могат да пуснат своята лепта в магазин „Люта” и в заведение „Лятна градина”. Има и разкрита банкова сметка: BG83UBBBS80021086574140.

Kойто има желание да помогне може да се свърже с приятелката na Денис - Матилде Цекова (Matilde Tsekova) във фейсбук, призовават опечалените близки.

Припомняме, че трагедията се разигра в неделя вечер близо до село Wildeshausen, което е на около 40 км от Бремен. В колата ковчег „Фолксваген Пасат“ пътували четирима младежи. Зад волана бил 18-годишният Теодоси Тодоров -Толи от врачанското село Нефела. С него се возели загиналият Денис, брат му Виолин и 19-годишната Криси от Кюстендил, която работи в Германия. Фаталният сблъсък станал около 22.45 ч. при влизане в селото. Младият шофьор влязъл с голяма скорост в ляв завой, загубил контрол над колата и тя се ударила в дърво, след което започнала да се преобръща. След като паднала на гумите си, предната й част избухнала в пламъци. 

Денис, както и Криси, издъхнали на място от травмите си, а другите двама младежи са в болница. 

Източник: BulNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари