Окончателно: БОЕЦ осъди МВР

5
От сдружението обявиха, че ще съдят и Георги Хаджиев
От сдружението обявиха, че ще съдят и Георги Хаджиев

АЙДЕ ЧНГ И НА МВР!

Окончателно – БОЕЦ осъди МВР! СДВР излъга за „бомбите“ на Орлов мост. Ще се видим в съда и с Хаджиев. (документи)

ВЕЧЕ разобличихме лъжите на Георги Хаджиев и СДВР, че в палатковите лагери на Орлов мост, СУ и МС е имало самоделни взривни устойства, но беше важно и да ги осъдим! И го направихме. БОЕЦ осъдихме СДВР – МВР!

Сутринта на 03.09.2020г, след първото „Велико въстание” СДВР даде брифинг, на който шефа на столичната полиция Георги Хаджиев заяви, че в палатките на Орлов мост, МС и СУ са укривани и намерени самоделни взривни устройства и коктейл „Молотов”, които са били предназначени за използване срещу полицията и това е дало основание на МВР за извършеният погром върху мирно протестиращите граждани, разбиване на блокадите и унищожаване на палатковите лагери.

БОЕЦ, като част от организаторите на протестите и блокадите поискахме официално информация от МВР, разобличихме и осъдихме СДВР!

В България и през 2021г. длъжностно лице от ранга на директора на най-голямата дирекция на МВР може публично, на нарочен брифинг и пред медии да клевети, лъже и набеждава и това не е нарушение на етичните правила за работа. Може да ни изкарва нас, протестиращите, терористи, лентяи, хора с аморално поведение. Криещи самоделни взривни устройства в палатките, на блокадите.

В България и през 2021г. такива, като старши комисар Георги Хаджиев, ще остават ненаказани и недосегаеми, заради извратеността на самата система, в която работят. Система, която не се подчинява на закона, на морала или на етични правила, а на едни други, неписани порядки – на нагаждачеството, на угодничеството и сервилността, на обслужването на по-горестоящия, за да може самата система да продължава да съществува в този й вид.

За разлика от много останали, нас от БОЕЦ неуспехите не ни отчайват и обезкуражават. Напротив! Още повече ни амбицират. Хаджиев, не сме те забравили, с теб ще се видим скоро в съда!

Битката продължава!

ГД "БОЕЦ"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари