ОИК - Русе прекрати мандата на Бедрос Пехливанян като общински съветник

2
Марияна Иванчева заема мястото му в общинския съвет
Марияна Иванчева заема мястото му в общинския съвет Снимка: Русе Медиа / архив

Общинската избирателна комисия в Русе прекрати предсрочно на пълномощията общинския съветник Бедрос Пехливанян от листата на ПП ГЕРБ по негово искане.

Той е подал заявление, че подава оставка като общински съветник.

Следващият поред в листата на ПП ГЕРБ под № 20 е Данко Павлов, който обаче своевременно е входирал заявление, чрез което недвусмислено е заявил волята си, че не желае да встъпи в пълномощия на общински съветник предвид служебни и лични ангажименти и невъзможност да изпълнява задължения на общински съветник.

При тези обстоятелства ОИК-Русе обявява за избран следващия в листата на ПП ГЕРБ под № 21 Марияна Иванчева. Тя ще положи клетва на сесията на 24 март в четвъртък.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Русенец
    Никакви герберасти в управлението тези организми трябва да бъдат напълно заличени и трябва да се потърси съдебна отговорност от екс кмета Сиилов за глупостите които сътвори през мандата си
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари