Огромни задръствания на улица „Тулча“

2
Някои шофьори минават през тревната разделителна ивица
Някои шофьори минават през тревната разделителна ивица Видео: Русе Медиа

Огромни задръствания на ул. „Тулча“ в Русе се образуваха през целия ден заради ремонтни дейности по полагане на водопровод

Въведена е нова организация на движение, при която в участъка от хотел „Миления“ до светофарите на Покрития пазар в посока кръстовището на „Париж“ автомобилите се пренасочват в една лента. Това създава затруднения и образуване на големи опашки, като колоната от изчакващи достига до моста над ул. „Тулча“, показва Русе Медиа.

Някои от шофьорите на обръщалото предпочитат да се върнат обратно и да търсят друг маршрут. Има и такива, които с високопроходимите си коли правят маневрата доста преди мястото за обратен завой и минават през тревната разделителна ивица.

Най-тежка е ситуацията в час пик сутрин и вечер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    daskal
    Аз всеки ден виждам как се "работи" на Симовата мелница. Не знам докъде ще разкопават и полагат тръби, но ако мислят да стигат догоре - до кварталите, ще им трябват поне още две години. Иначе има само един израз, който да описва ВиК-положението в Русе - е..ха ни майката!
  • 2
    6
    селянин
    до 2, е тя Тулча е единствена, като у селото ти.
  • 10
    5
    111
    Мисля, че въпроса не е в затварянето на улици, а това, че работниците са като служители в министерство в София- работят малко с големи почивки. Вчера в 13 и 10 нямаше никой, който поне да създава вид, че прави нещо по канала, дето са изкопали. Така може да отиде и половин година. Както се казва: "Да го д*хат бедните!".
  • 16
    4
    Несамо
    Че то всички улици са разкопани ще изкараме зимата в мизерия на никой не му пука за тоя град
  • 19
    3
    ...
    Абе диво село на стероиди си е Русе щом на тази смешна "тапа" се вика огромно задръстване. в европа големите задръствания са над 10км. а огромни се категоризират над 50км. но нашия селяк няма навика да чака, до сега е жулил по почти празни улици , но това вече е в миналото, вече ще се налага все по често да кротува и да си чака реда, но като знам колко диви селяци са местните.....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари