Огромна благодарност на доктор Ахмедов от Спешното отделение

4
Разказ на една майка за отношението на лекари към детето ѝ
Разказ на една майка за отношението на лекари към детето ѝ Снимка: Dunavmost

Майка и детето ѝ, изпаднали в беда, са попаднали на човешко отношение от страна на лекар, след неприятно преживяване в "Мобилмед" в Русе.

За ситуацията и кой как се е отнесъл с тях жената разказа във Фейсбук групата "Русе".

"Искам да изкажа огромна благодарност на доктор Ахмед Ахмедов от Спешното отделение, доколкото прочетох на табелката му за обърнато то внимание на малката ми дъщеря. Тя беше със скъсан кърлеж на вратът и от мобилмед ни пратиха там, защото не си намериха лупата. След около 30 минути чакане пред спешното излезе една жена, май хирург(защото вече казахме какъв е проблема на 1 сестра) и ни прати обратно в мобилмед като думите и бяха "бе на тях не им се занимава и на мен също не ми се занимава с това" и ми трясна вратата. Малко след това тъкмо си тръгвахме и излезе този доктор, който много внимателно и съобразително помогна на малката,. БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ИМА ТАКИВА СЪВЕСТНИ ЛЕКАРИ, КОИТО НЕ НЕГЛИЖИРАТ ДОРИ И МАЛКИ ЗА ТЯХ, НО ГОЛЕМИ ЗА НАС РОДИТЕЛИТЕ НЕЩА".

Под публикацията на г-жа Колева заваляха коментари на също доволни от въпросния лекар русенци и такива, срещнали неадекватно и грубо отношение от страна на дежурните в "Мобилмед".

Ето и част от тях: 

"След неделната разходка аз бях "късметлийката" и понеже се беше закачил на гърба и не можех сама да го махна и мъжът ми не се справи и го скъса. Решиихме, че няма как и е ходим на лекар, в Медика ни посрещнаха с предупреждение за антигенен и обща цена 65 лв, пратиха ни към окръжна. В Мобилмед докторът каза, че нищо не вижда и щом е скъсан да ходя в хирургичния на окръжна, там ме посрещна мила сестра, която ми каза да изчакам, след чакане излезе друга сестра, която ме отпрати към личната на другия ден. А всъщност в Мобилмед (ако не бъркам хронологията, може и да е било другаде) посрещането беше с какво съм чакала/правила през деня, че отивам през нощта, ами през деня лепнах кърлежа...В крайна сметка се справих сама, наблюдавам мястото, не е зачервено и т.н. Вярно не е спешен случай, но хора нямаше и усещането, че на никой не му се занимава не е приятно, при все, че си плащаш всеки месец осигуровки, а се грижиш за здравето си (поне така си мислиш) и ходиш веднъж годишно за профилактичен и рядко за настинка...Впечатлението ми е като Вашето."

"На този лекар и ние сме попадали. Винаги е бил учтив, обръщал ни е необходимото внимание и дори е подхождал с чувство за хумор към дъщеря ми"

"Този лекар е единственият, който когато отидеш в дежурния кабинет, те посреща усмихнат. Винаги е бил много мил с децата и ги е предразполагал с поведението си."

"Мобилмед не струва , мен доста пъти да ме връщали от там , а пък спешното зависи при кой попаднеш".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари