Огради на плаж Алепу

0
По цялата зона на плажа има ограждения и е спрян достъпа до плажа
По цялата зона на плажа има ограждения и е спрян достъпа до плажа

По цялата зона на плажа има ограждения и е спрян достъпа до плажа

Сигнал за заграден плаж. Става дума за част от ивицата на Шофьорския плаж, в непосредствена близост до подпорната стена на Алепу. Ивицата попада в две защитени зони и това допълнително обостря вниманието на природозащитници.

„За мен беше недоумение, защо е ограден. Проверих в кадастъра и се оказа, че по цялата зона на плаж Алепу – юг има ограждения и е спрян достъпа до плажа, който желаем да посещаваме. Проверихме, че имотът се намира в 2 защитени зони”, казва Анна, цитирана от NOVA.

Оказало се, че има инвестиционно предложение за екокъмпинг.

„Ще има водопровод, ще има отходни води, ще има електроснабдяване. Кое го прави еко?”, пита Анна.

„Намираме се на урбанизирана земя. Огражденията са законосъобразни. Достъпът до плажа е свободен. Оградили сме само нашия терен. Искаме да направим къмпинг. Нямаме намерение да изливаме бетон”, заяви Димитър Димитров, инвеститор. Той каза, че нямат нищо общо с фирмата, която е изляла подпорната стена на плажа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари