Официално: Украйна и Молдова са кандидати за ЕС

3
Лидерите от Европейския съюз приеха Украйна и Молдова за кандидати за членство в Европейския съюз
Лидерите от Европейския съюз приеха Украйна и Молдова за кандидати за членство в Европейския съюз

Това съобщи председателят на Европейския съвет

Лидерите от Европейския съюз приеха Украйна и Молдова за кандидати за членство в Европейския съюз, съобщи председателят на Европейския съвет Шарл Мишел в четвъртък вечерта, цитиран от „Ройтерс”, предаде NOVA

Споразумение. #EUCO току-що реши Украйна и Молдова да получат статут на кандидати за членство в ЕС. Исторически момент”, заяви Мишел в Twitter, като се позова на Европейския съвет на лидерите на ЕС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    123
    Що е усраинец все е за бой!
  • -1
    3
    До 2
    Нахуй усрайна бляд. Сука бляд. Пизда бляд!
  • 1
    2
    До Бай Чеп
    Че си чеп е ясно, но явно и чеп за зеле не ставаш. Както и да се гледа националсоциализъм има именно н Рашистан, Блатная, Империя на злото. Не случайно нейния фюрер е Путлер
  • 1
    1
    Бай Чеп
    Време е да се изнасяме от джендърския и фашистки ЕС! Която и енциклопедия да отворите на буква Ф - фашизъм, ще се убедите, че Украйна отговаря точно на описанието!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари