Общински трактор предизвика катастрофа в Русе

4
„Ауди“ се заби в бетонна стена на бул.“България“
„Ауди“ се заби в бетонна стена на бул.“България“ Видео: Русе Медиа

Отново инцидент в Русе, станал заради засичане между две превозни средства.

В катастрофата са участвали трактор, собственост на община Русе, който извършва дейности към кметството на Средна кула, и лек автомобилАуди“.

Тракторът се е движил по бул.“България“, като малко преди Дъговия мост решава от крайна дясна лента да застане в лявата, за да завие към Средна кула. При тази маневра засича движещия се в средна лента лек автомобилАуди“ с благоевградска регистрация. Шофьорът на колата се е опитал да избегне сблъсъка, но е имало стълкновение и колата е била запратена в бетонната подпорна стена на ската, информира Русе Медиа.

Ауди“-то буквално се е разпиляло, но за щастие водачът не е пострадал. Водачът на трактора обясни, че бил подал мигач за предприетите от него действия, но колата се е движила с висока скорост. Шофьорът на лекия автомобил на свой ред заяви, че тракторът е тръгнал косо пред него внезапно и без никаква сигнализация.

Предстои полицията да изясни кой е виновен за инцидента. Взетите проби за алкохол и на двамата водачи са отрицателни. За катастрофата във видеото разказва кметският наместник на Долапите, заместващ колегата си от Средна кула, който е в отпуск.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари