Общинската полиция санкционира родители на тийнейджъри, напръскали със спрей общинска собственост

3
Уличените във вандализъм са на 11 и 15 години
Уличените във вандализъм са на 11 и 15 години Снимка: Община Русе

Уличените във вандализъм са на 11 и 15 години

Две вандалски прояви с непълнолетни извършители са регистрирани от служители на Общинска полиция.

Обект на посегателство са фасадата на подхода на подземния гараж на Община Русе, както и плочки в близост до Паметника на Свободата, които са напръскани със спрей. След бързите действия на Общинска полиция е задържан 11-годишният им автор, изяснена е самоличността и на още един съпричастен към увреждането тийнейджър на 15 години.

Съгласно правомощията на Общинска полиция на родителите на непълнолетните лица са наложени актове за установяване на административни нарушения, припомниха от Община Русе.

Предстои служители на ОП „Паркстрой“ да почистят напръсканите със спрей обекти.

Призовават се гражданите, които станат свидетели на нарушения на обществения ред, да сигнализират на и-мейла на Община Русе[email protected] или на тел. 112.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    ссфдфг
    те родителите им бачкат по общини и напове сигурно,мн работят нямат време да си гледат децата,но пък затова ще има и коли да блъскат скоро
  • 19
    1
    Възмутен
    Защо служители на Паркстрой ще почистват????? До кога за малоумието на глупаците ще плащаме ние???? Почистването трябва да се направи назидателно и публично от недъгавите келеши и техните т.нар. родители.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари