Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Общината спи!

11
Асфалт засипва доскорошният тротоар, превръщайки го в "служебен паркинг" на фирмата зад него
Асфалт засипва доскорошният тротоар, превръщайки го в "служебен паркинг" на фирмата зад него

За жалост асфалта, който виждаме не е поставен по разкопаните улици на кв. "Чародейка", а засипва доскорошният тротоар, превръщайки го в "служебен паркинг" на фирмата зад него.

Бих желал да разбера, ако това е законно, кой позволи това? А ако не е, защо Общината спи?

Цялата улица е зарината с коли на същите тези шивашки фирми, които имат огромни паркинги, но не позволяват на служителите си да паркират там. Естествено много по-нормално тротоарите да бъдат превърнати в паркинги.

Автор: Борислав Василев
(Автор: Борислав Василев - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    7
    Групенфюрер Мюлер
    До 5: Пенчо и §ОбичамеРусе с по 10 000лв от парите на Даков купиха регионалните медии - Дунавмост и Русемедия! Те го възхваляваха и възкачваха до небето ..... и 30 000 зеленчука дето търкат билетчета им се вързаха и го избраха! Да, аз и ти не сме гласували за него, ама ще трябва да го търпим още година и половина!
  • 9
    6
    аз
    тоя нерез пенчо е най- слабият кмет който някога русе е имал
  • 14
    5
    хахахах
    Спомням си тоя пръдлив вгъзраждан сайт, как когато заблудените идиоти избраха Пенчо - внук на масов убиец, комунист, извратен изрод - имаше възторжени заглавия "промяната започва от Русе" и т.н. На ви сега промяна, радвайте се на простотията си. Комунист (че и потомствен!) освен за крадец и убиец не става за друго бе, тъпунгери.
  • 7
    4
    Несамо
    Пенчо спи уморен от новата си падруга Несе сърдете малко му остава .
  • 17
    3
    Минувач
    Долнопробните, селяшки ремонти на общината продължават да съсипват инфраструктурата на града. Всичко бързо се превръща в клоака.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари