Община Русе спечели делото за съсобственост на бившия х-л „Балкан“

11

Пенчо Милков: Имаме чудесна новина за една от емблематичните сгради в града ни

"В навечерието на 22 септември имаме чудесна новина за една от емблематичните сгради в града ни. Община Русе заведе и спечели делото за съсобственост на сградата на бившия х-л „Балкан“, което инициирах.", заяви кметът на Русе.

С решение на Върховния касационен съд Община Русе вече притежаваме половината сграда и имотите, допълващи архитектурния комплекс, което ще ѝ позволи да проектира ремонта му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    П.Варамезова
    Наистина чудесна новина!Браво!
  • 2
    9
    До 8, щом питаш ...
    В Община Русе имат Дирекция "Правни дейности". Към същата дирекция има обособен Отдел "Правно нормативно обслужване" с щатни юристи. Този отдел осъществява процесуално представителство пред всички съдебни инстанции по дела, по които страна е общината или кмета.
  • 8
    8
    Питане
    Кой е бил Хадвоката, защитавал интересите на Обштената? Само не отговаряйте, че онова недоразумение, Дофторъ нъ йордическите нуки.
  • 9
    7
    Гражданин
    Постоянно се твърди, че Русе се циганизира и турцизира. Някой да има представа колко процента от населението на Русе са цигани и турци ?! Академик Петър Иванов твърдеше, че циганите в Русе са 35 % от населението и скоро ще станат 50!! Някой да разполага с актуални и истински данни ?
  • 28
    6
    Гост
    Пустеещи имоти с десетилетия. Тази сграда е паметник на културата, а в източният край дори растат дървета вътре. Ето затова трябва национализация, която ще сработи при едно безхаберие от страна на стопаните.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари