Обраха пенсионер, минути след като взел пенсията си

0
89-годишен мъж се раздели с 400 лева, минути след като взел пенсията си от пощенския клон в столичния квартал „Гео Милев”
89-годишен мъж се раздели с 400 лева, минути след като взел пенсията си от пощенския клон в столичния квартал „Гео Милев” Видео: NOVA

89-годишният мъж се е разделил с 400 лева

Обраха пенсионер посред бял ден в София. 89-годишен мъж се раздели с 400 лева, минути след като взел пенсията си от пощенския клон в столичния квартал „Гео Милев”, разкрива NOVA

Видеокамери са заснели как автомобил спира на улицата. Измамникът се представил за главен касиер от пощата. Казал на пенсионера, че са му дали по погрешка 50 лв. по-малко. Мъжът дал цялата си пенсия, за да бъде преброена. И минути по-късно осъзнал, че е станал жертва на  измама. По случая работят полицаи от Първо районно управление.

„Започнах да броя парите, дали са толкова, колкото получавам. Той като видя, че ми треперят ръцете и каза: „Дай бе, дай аз да ги преброя по-бързо”. Аз с цялата си наивност  му подадох пачката с пари, той взе да брои. Каза: „Тези са за тебе”. Подаде ми ги. Даде ми и петдесетачката, която стоеше на седалката, но като ми подаде парите, аз почувствах, че са по-малко. И той веднага тръгна”, разказва Иван Дечев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари