Областната администрация в Русе изпрати още една стажантка

2
22-годишната Цвета Йорданова от Румънско-американския университет в Букурещ успешно приключи стажа си в Областна администрация – Русе
22-годишната Цвета Йорданова от Румънско-американския университет в Букурещ успешно приключи стажа си в Областна администрация – Русе

Удостоверението ѝ за завършената практика бе връчено от областния управител Анатоли Станев

22-годишната Цвета Йорданова от Румънско-американския университет в Букурещ успешно приключи стажа си в Областна администрацияРусе. За период от месец тя имаше възможността да се докосне отблизо до работата в пиарския отдел в Областната управа в крайдунавския град. Удостоверението ѝ за завършената практика бе връчено от областния управител Анатоли Станев.

Вярвам, че все повече млади и способни хора ще изберат да се реализират в държавната администрация. На страната ни са необходими образовани кадри, които да работят за нейното развитие и модернизация“, заяви Станев. Освен в подготовката на редица значими събития за региона през един от най-натоварените месеци – септември, младата дама беше изключително активна и в подпомагането на трансграничните контакти с Румъния, подчертаха от областта. 

Според колегите си от администрацията тя е изключително организирана и подготвена на много високо ниво. Независимо дали ще се реализира в частния, или държавния сектор, Цвета смята, че стажът ѝ в институцията е бил полезен особено заради тренировката за вземане на бързи решения в динамични условия.

През свободното си време Цвета обича да чете книги, да спортува, както и да пътешества. Тя е възпитаник на Английската езикова гимназия „Гео Милев“ в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Зевзек
    След 9 месеца шса види резултата!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари