Обилен снеговалеж на магистрала “Хемус”

2
Особено затруднено е движението при "Витиня". На магистралата има и мъгла
Особено затруднено е движението при "Витиня". На магистралата има и мъгла

Сняг затрупа магистрала "Хемус" при Яна, съобщи NOVA след сигнал на зрители.

Особено затруднено е движението при "Витиня". На магистралата има и мъгла. Образувала се е колона от автомобили на 43-ти км от "Хемус" в посока София, преди тунел "Ечемишка", както и на 34-ти км преди тунел "Витиня", информира "Фокус" малко по-рано през деня.

Причината е стеснение на пътния участък заради ремонтни дейности. Движението в тунел "Витиня" се осъществява двупосочно само в едната тръба в посока София. Пътната настилка е мокра и хлъзгава.

Катастрофа затрудни за известно време движението по магистрала "Тракия" в посока София, информира МВР. Инцидентът е станал около 13.30 ч. на разклона за Верила. Пострадала е пътничка от авариралия автомобил. Оказана й е медицинска помощ на място, след което е откарана в болнично заведение в столицата.

Синоптиците прогнозираха валежи от сняг в Западна България. По планинските ни курорти е много ветровито. Облачността ще е значителна, в планините от Западна България с валежи от сняг. Ще бъде студено.

Във вторник температурите ще се повишат още малко. В сряда ще е ветровито и ще нахлува студен въздух. На много места в страната ще превали предимно сняг.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари