Обещанието за велоалея до Текето е като балон

2
Балони в знак за неизпълненото обещание полетяха над общината
Балони в знак за неизпълненото обещание полетяха над общината Видео: Русе Медиа

Балони, на които бяха изписани всяка една от изминалите 9 години от решението да се изгради велоалея до Текето, полетяха в небето пред общината

Флашмобът бе по инициатива на Сдружение „Вело Русе“, с която членовете ѝ искат да привлекат вниманието на русенци към проблема и да ги приканят да се включат във велопохода до Текето в събота, предаде Русе Медиа

Точно на 20 юни преди 9 години Общинският съвет е приел решение за изграждане на велосипедна алея до Лесопарка, но до момента не е предприето нищо. Председателят на сдружението Кольо Пазарджиев и координаторът Ростислав Кандиларов споделиха, че тази алея е единственият вариант за семействата и велосипедистите да се придвижват безопасно до любимата на русенци зона за отдих. С флашмоба и балоните искат да напомнят на администрацията за неизпълненото обещание.

Велопоходът до Текето в събота ще тръгне от общината в 9.30 часа и ще пътува до Лесопарка, където ще се проведе фестивалът “Сцена под липите”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Гошо куче лошо
    Може би има валиден аргумент, защо не е направено. Това е само една от гледните точки. От другата страна, където трябва да го направят, да кажат нещо.
  • 10
    1
    Общинарките върху бюрото
    Вело-мело, да бяхте пуснали по някоя надуваема секс кукла, тогава може би Пенчо Микрофона ще ви обърне някакво внимание! Него само това го вълнува, не там някакви си вело алеи, мръсен въздух, шум, разруха и обезлюдяване! Ама мислете на следващите избори дали пак ще позволите кумунягите да ни изберат някой некадърен червен нищоправец!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари