Новото кръгово в Русе

23

ВиК поставя русенските шофьори пред нови предизвикателства

Безкрайните ремонти на водното дружество блокираха целия град и го превърнаха в лабиринт с препятствия за шофьорите в Русе.

Едно от най-голямите препятствия са разкопките на кръстовището между булевардите "Христо Ботев" и "Цар Освободител". Към днешна дата "археолозите" са направили ново кръгово движение в самото кръстовище, а организацията на движение е меко казано плачевна.

Русенски зевзеци с чувство за хумор са успели да се надсмеят на ситуацията: "Беленската торта ама в Русе".

Петър Зачев е споделил снимки на новото инженерно чудо в социалната мрежа, което предизвика вълна от злободневни коментари:

"Е нали все казвате, че трябва кръгово. Ето Ви сега кръгово".

"Това ще е кръгово с шадраван по средата. По патент на ВиК - Русе".

"Може би улиците на Киев са по-добри от Русе".

"Това ще е подстъпа към метро станция Волов".

Не липсват и оптимисти, които дори апелират ВиК да разкопае и край Джъмбо, защото и там трябва да има кръгово.

Шофьорите благодарят на японския инженер, командирован в Русе - Веикато Ниготури.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    8
    Гневен гражданин!!!
    А за кожената долу, иначе казано "Димитър Басарбовски" вече две седмици се канят да асфалтират, ама нищо.... Добре че вали , че иначе пепел до небето! И при по лоши условия сме виждали да полагат настилка. Благодарим на кмета и на всички фирми които успяха да ни изнервят до безкрай! И последно - " успех на следващите местни избори! " Ама ме съмнява, щото заради един Кей май май фъшнаха стария управник? Благодарим от името на колите ни!!!
  • 1
    7
    UNID
    Ако в древността всички пътища са водили до Рим, то в русенската ни реалност всички пътища водят до разкопано кръгово.
  • 12
    6
    Tanq
    Нещастници,докога ще ни изпробвате търпението,не стига всичко друго а и колите си трошим ежедневно,този ров на Мелницата дето и нея вече я няма ,че ви пречеше кога ще го затворите?Там докато копае В и Като не намери ли някоя диплома на пишман инженер?Зимата идва докога ще обикаляме по разни ендеци охльови и т.н
  • 14
    5
    Daaa
    На пролет ще видим като цъфнат ямите след ремонта
  • 14
    4
    Гражданин
    Ако не беше трагично щеше наистина да е смешно.Но всяко зло за добро.От тази бъркотия от изкопи,затворени улици ,задръствания и инциденти печерят авто сервизите и бензиностанциите.В известен смисъл това е позитивно
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари