Ново жестоко убийство край морето

0
Мъж закла баща си в Ахтопол
Мъж закла баща си в Ахтопол Снимка: Димитър Кьосемарлиев / архив

Ново убийство край морето.

Днес около 08:19 часа в Районно управление – Царево е получено съобщение за това, че в частен дом в Ахтопол е открито тялото на възрастен мъж с прободни рани.

Установено е, че това е 83-годишният собственик на имота, в който живеел заедно с 55-годишния си психично болен син. Това съобщиха от ОДМВР-Бургас.

Своевременно към мястото на инцидента се отправили полицейски служители, които отцепили местопроизшествието и със съдействието на служители от отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас извършили щателен оглед. Констатирано е, че в областта на гърдите на възрастния мъж, с тежка степен на инвалидност, има две прободни рани, вероятно нанесени с кухненски нож.

За установяване съпричастността към извършеното деяние е задържан 55-годишният син на възрастния мъж, който нееднократно е отвеждан за лечение в Центъра за психично здраве с диагноза „шизофрения”.

По случая се провеждат различни процесуално-следствени действия. Назначени са и множество експертизи. Образуваното досъдебно производство се наблюдава от Окръжна прокуратура – Бургас.

Припомняме ви, че по-рано днес бе задържана и оставена в ареста жена, нанесла фатални удари с нож на 61-годишния си баща.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари