Ново 20: Русе е най-добрият град за живеене за 2018 г.

6
Пламен Стоилов отишъл лично да си получи голямата награда, но се крие като мишка, когато хората го търсят за различни проблеми или протестират на площада
Пламен Стоилов отишъл лично да си получи голямата награда, но се крие като мишка, когато хората го търсят за различни проблеми или протестират на площада

Колкото и невероятно да звучи, колегите от Дарик Радио са отличили Русе, като най-добрият град за живеене в България.

Подобни класации и бутафорни награди от различни медии станаха повод за ирония и подигравки на хората в социалната мрежа. Пламен Стоилов отишъл лично да си получи голямата награда, но се крие като мишка, когато хората го търсят за различни проблеми или протестират на площада.

Припомняме ви, че само преди няколко дни писахме за това, как кметът на Русе напълно игнорира подадените сигнали за проблеми в градската среда.

Пламен Стоилов и Civi - една история с неочакван край.

Кметът на Русе напълно игнорира подадените сигнали за проблеми в градската среда

Днес на официална церемония по време на дванадесетото издание на проучването на Дарик Радио „Кой е най-добрият град за живеене в България“, град Русе беше отличен с Голямата награда.

Кметът на Община Русе Пламен Стоилов лично получи отличието от заместник министър-председателя Томислав Дончев.

„Дължа тази добра оценка на мотивирания екип, с който се грижим за развитието на Русе и на добрата комуникация с гражданите. Имаме ясно очертани визия и приоритети, като тепърва предстоят по-хубавите дни за града и ни чака още много работа. Тази награда е изключителен стимул и е чест за мен, че се присъжда на Русе, заяви кметът Стоилов, който благодари на всички, подкрепили крайдунавския град в класацията и поздрави изпълнителния директор на Дарик Радио Радосвет Радев за инициативата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари