Новият директор на РИОСВ в Русе кани местните екоативисти на среща

0
На 26 януари от 16:00 часа в залата на РИОСВ, ще бъдат обсъдени проблемите на околната среда в Русе
На 26 януари от 16:00 часа в залата на РИОСВ, ще бъдат обсъдени проблемите на околната среда в Русе Снимка: Фейсбук

Цонка Христова, новоназначеният директор на РИОСВ отправи покана в социалните мрежи към русенци

Ето какво написа тя:

"Обръщам се към Вас като ръководител на РИОСВ за да Ви поканя на среща, на която да обсъдим проблемите на околната среда в гр. Русе и възможностите за съвместна работа с НПО. На 26-ти (сряда) в 16 ч. Ви очаква в залата на РИОСВ - заповядайте!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Русенски рунтав гъз
    Ас самарсяван въсдохат ф Рузе иам мноко боп и мноку пърдежи има по-зле мойта рунтаф гъз от рузе
  • 1
    2
    Шайка от панелите на кея
    Абе малоумици до кога ще се правите на ментални инвалиди,на всеки в Русе е ясно, че големите замърсители са големите заводи в града.Няма как да ги накарат да спрат да замърсяват защото това значи да затворят и да оставят много народ без работа. А тези малоумници от общината нека да купуват на бабите печки на пелети та да не могат да ги ползват заради скъпите пелети,пълни нищожества са в тая община(потъващия русенски кораб)Сякаш само зимата въздуха е зле,ама някой от тези инспектори и общинари си пълнят джобовете с подкупи от тези заводи ама якоо!
  • -4
    1
    Фичо
    Няма оправия! И старата калинка, и тази тьотка са само послушници на конци! Докато не стане Иван Белчев директор на РИОСВ нищо няма да се оправи откъм Екология в Русе!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари