Нова компания набира служители в Русе

24
Flat Rock Technology предлага и дистанционен начин на работа
Flat Rock Technology предлага и дистанционен начин на работа

Tова ще е втората локация на Flat Rock Technology в България след Варна

Софтуерната компания Flat Rock Technology обяви, че открива своя нов офис в град Русе, като това ще е втората локация на компанията в България след град Варна, съобщиха от компанията за Economy.bg. Офисът ще се намира в Бизнес парк Русе, като съвсем скоро ще бъде обявена и официалната дата на откриването.

Компанията вече е в процес на наемане на хора в Русе и разполага с обявени позиции за града. Flat Rock Technology предлага и дистанционен начин на работа, като основните профили, които се търсят към момента са в областта на: .NET, PHP, Front-End, Quality Assurance, Sales и Marketing.

Радваме се да увеличим присъствието си и да отворим още един офис в България. Откриването на новата локация отговаря на целите ни за 2021 г. за развитие и разширяване на обхвата на нашето присъствие и услуги.“ посочи Ран Бергер, изпълнителен директор на Flat Rock Technology. Flat Rock Technology е компания, специализирана в разработката и поддръжката на цялостни софтуерни решения и аутсорсинг услуги, основана през 2008г. в Лондон. Компанията разполага с търговски представителства в Лондон и Амстредам, а в България и Грузия – с развойни центрове. Международният екип надхвърля 200 души, като дружеството планира техният брой да се увеличи през следващата година.

Повече информация за компанията и свободните позиции в момента вижте в профила на Флат Рок Технолъджи ЕООД в JOBS.bg ТУК

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари