Нова катастрофа край Джъмбо

14
Инцидентът е станал тази вечер към 17:00 часа
Инцидентът е станал тази вечер към 17:00 часа Снимка: Д. Иларионов / Facebook

Инцидентът е станал тази вечер към 17:25 часа на кръстовището на Джъмбо в Русе

Лек автомобил „Фолксваген“ с водач на 45 години, след като нарушава правилата за предимство на кръгово кръстовище, регулирано с пътни знаци, навлиза в него при наличието на знак Б-1 и не пропуска движещ се по пътя с предимство лек автомобил „Тойота“, при което двете превозни средства се сблъскват.

При удара отломки от катастрофиралите коли са нанесли щети и по престояващ в кръстовището лек автомобил „Мерцедес“. При инцидента няма пострадали, нанесени са материални щети, съобщиха от МВР - Русе.

В хода на документирането на инцидента от екип на пътна полиция е установено, че виновният водач е управлявал колата си с положителна проба за алкохол, като пробата с техническо средство е отчела концентрация от над 2 промила.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    15
    onzi
    след като нарушава правилата за предимство на кръгово кръстовище Къде пък има кръгово кръстовище там? Що за глупости пишете?
  • 16
    14
    до 12
    Дефиницията на магистрала знаеш ли я? Такова животно в Северна България има само от Белокопитово до Варна. Всичко друго са си първокласни пътища с ограничение на скоростта до 90 км/ч (освен ако с пътни знаци не са въведени други ограничения).
  • 8
    13
    до 12
    Баш си е в града. Разклони имам за градски квартали.
  • -3
    12
    гост
    Какво кръгово,какви светофари ? Какви ги пишете бе хора ? Това да не ви е в града ? Това си е вече магистрала и участниците в движението които искат да се включат в нея трябва да се научат на търпение , а не да рискуват както своя така и живота на другите .
  • -1
    11
    Бай Ганьо
    Кръгово движение-нищо друго!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари