Нов обрат в родния футбол

0
Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджев ще подаде оставка
Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджев ще подаде оставка Снимка: Lap.bg

Нов обрат в родния футбол след вчерашния трус. Хвърлена беше още една оставка.

След размисъл, изненадващо временният шеф на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев, който замести Борислав Михайлов, се отказа от поста и предложи свикването на конгрес на съюза.

Това оповести самият той в съобщение за медиите и родните почитатели на футбола. В него вицепрезидентът на БФС, който зае мястото на подалия оставка Борислав Михайлов, посочва, че е направил "своя сериозен анализ на създалата се кризисна ситуация" и счита, че "единствено конгрес може да се справи с преодоляването й".

"Затова решавам да подам оставка като вицепрезидент на БФС и призовавам колегите да ме последват", апелира за още оставки в Изпълкома човекът, който остана начело на родния футбол само за 24 часа. За толкова кратко време футболът у нас смени двама ръководители и пак осиротя.

"Вярвам, че ще подкрепят свикването на конгрес през месец февруари 2020 г.", завършва съобщението на Фурнаджиев.

А кризата стигна своя пик след расисткия скандал на Националния стадион насред срещата на нашите национали с английските, отекна в медиите на Острова, провокира премиера да поиска оставка и да я получи от ръководителя на родната футболна централа, макар и след първоначален отказ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари