Нов футболист в "Реал" Мадрид плаче като малко дете

0

Това е детската ми мечта, сподели 18-годишният тийнейджър Рейниер Жезус при представянето си като играч на "Реал" Мадрид.

Атакуващият полузащитник, който премина в Кралския клуб с трансфер от "Фламенго" през януари, бе изключително емоционален и не успя да скрие сълзите си, пише bTV.

"Искам да бъда част от историята на този велик отбор. Днес е един много щастлив ден за мен, защото осъществявам детската си мечта", каза Рейниер, който дебютира в първия тим на бразилския гранд на 31 юли миналата година.

Той бе представен като футболист на "Реал" от президента Флорентино Перес.

Рейниер бе част от състава, който спечели титлата в Бразилия миналия сезон и Копа Либертадорес. Той бе неизползвана резерва във финала на световното клубно първенство срещу "Ливърпул" през декември.

Той е третият бразилски тийнейджър, който преминава на "Бернабеу" през последните две години след Винисиус и Родриго.

"Ние искаме да печелим непрекъснато и затова милиони по света ни се възхищават. Ние пък продължаваме да търсим млади таланти и подписваме с такива играчи, които един ден да се превърнат в звезди. Всеки ден за "Реал" е специален, когато идва нов играч. Взимаме футболист от "Фламенго", който спечели Копа Либертадорес", каза Перес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари