Носът ни наистина расте, когато лъжем

10
Диана Иванова оглави БДЦ в Русе (13.05.2015 г.)
Диана Иванова оглави БДЦ в Русе (13.05.2015 г.) Видео: TVN

Разказването на лъжи наистина кара носа ни да расте, са открили учените.

Точно както при Пинокио, любимеца на децата, чийто нос става по-дълъг всеки път, когато послъгва – носовете на лъжците всъщност набъбват, когато спестяват истината. Разликата е твърде малка, за да се види с невъоръжено око, но лекото набъбване е толкова сърбящо, че предизвиква непреодолимо желание лъжльото да се почеше.

Британски изследователи, които изучават лъжата, споделят, че физическите улики, като например почесването, изпотяването и ускоряването на пулса, могат да разкрият неопитните лъжци.

Колко е пораснал носът на кандидат-кметът на ГЕРБ за Русе Диана Иванова, която излъга, че никога не е била партиен член.

Точно преди 4 години тя оглави като общински председател местната структура на партията на бизнесмена и собственик на ТЕЦ - Русе Христо Ковачки.

Няма как да си бил шеф на Общинския съвет на "Български демократичен център" /БДЦ/, без да си бил член на същата партия. Това е посочено и в устава на БДЦ, а именно, че само партийни членове вземат участие в Общинското събрание и в органите на управление на партията, пише Фронтално.

Малка, почти невинна лъжа, написана от директор на русенска гимназия, отгоре на всичко и кандидат за кмет на града. Но като бивш кадър на Идеологическия отдел при Окръжния комитет на Димитровския комунистически младежки съюз /ДКМС/ Диана Иванова сигурно така е научена - да лъже в името на интересите на Партията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари